Cilly Koeman

YOGA DOCENT 50+ YOGA

“Mijn naam is Cilly Koeman. Yoga speelt een grote rol in mijn leven. Behalve dat ik al heel lang (meer dan 30 jaar) les geef, merk ik wat voor invloed het heeft op mijn dagelijks leven. Dat heeft niet alleen te maken met de manier van bewegen, maar het voegt ook iets toe hoe je in het leven staat. Het geeft tevens ook een ingang om mentaal anders te reageren op situaties (bewustwording). De yoga oefeningen zijn voor iedereen uit te voeren waarbij ik rekening houd met de individuele mogelijkheden. Maar altijd in de ontspanning en met liefde voor jezelf!

Er hoeven geen prestaties geleverd te worden bij yoga, alles gaat spelenderwijs. Ik eindig de les met een gedachte of een inzicht waar we misschien nog even op kunnen inspelen.”

Marcelle: “Ik ken Cilly al heel lang en in deze jaren zijn we van collega’s gegroeid naar een warme vriendschap. Het mooie van deze bijzondere vrouw is dat ze vol overgave in het leven staat, het glas is altijd half vol of zelfs meer dan de helft! Ze leeft bewust en krachtig. En zo staat ze ook in haar yogalessen, ze deelt graag haar kennis en moedigt je aan om zelfbewust na te denken. Geniet van haar humor en inzichten.”

Cilly is de oprichtster van Raja Yoga Zaanstreek. Zij is bij vele Zaankanters een bekende yoga persoonlijkheid en na ruim 25 jaar les aan ouderen een begrip in de seniorenyoga. Zelf is ze inmiddels ook een Senior en daarmee een voorbeeld van hoe we op een fitte en montere manier, vol humor, ouder kunnen worden.

Lesdag: vrijdagochtend 11.00 – 12.15 uur

Scroll naar top