Privéles & Coaching

De Yogapoort biedt uitgebreide ondersteuning bij jouw persoonlijke-, lichamelijke-, psychologische- en spirituele ontwikkeling. Hiervoor kan je ook individuele begeleiding krijgen van ervaren coaches met diepgaande kennis van deze onderwerpen.

Voor lichamelijke en/of mentale problemen. Meer kennis over yogahoudingen, meditatietechnieken en ontspanningstechnieken. Leer hoe je zelf het heft in eigen handen neemt.

Met behulp van de kennis van yoga de diepte ingaan. Yogahoudingen, meditatietechnieken, ontspanningstechnieken worden ingezet om je weer richting en balans te laten ervaren.

Je kunt meer dan je denkt, yoga is heel geschikt voor mensen in een rolstoel. Er zijn veel oefeningen die helpen om je rug, nek en schouders te ontlasten. En misschien kun je wel vanuit de rolstoel op de mat om daar oefeningen te doen (de docent mag je niet tillen). 

Neem contact op met Marcelle om de mogelijkheden te bespreken: 06-10808030.

Hoe fijn is het om te ontdekken dat yoga oefeningen je zoveel kunnen bieden. Verminderde spanning in spieren en je denken, goede doorstroming en gewoon heel erg leuk om te doen. Deze lessen worden 1 op 1 gegeven in onze sfeervolle studio of bij jou thuis als je dat prettiger vindt. Neem contact op met Marcelle om de mogelijkheden te bespreken: 06-10808030.

Scroll naar top