Opening studio 1 juli? Lees meer hierover…..

Hallo leden en geïnteresseerden,
Zoals het er nu uitziet gaan we met ingang van 1 juli weer starten in de studio. Helmaal zeker is het nog niet, ongeveer 1 week voor deze datum moet de politiek het definitieve akkoord geven.

Als we inderdaad weer open mogen zal dat wel onder voorwaarden zijn:
  • De deelnemers aan de lessen mogen absoluut niet verkouden zijn, snotterig zijn of koorts hebben. 
  • Plan vooraf je les op de site! Als je niet kunt komen, meld je dan weer af zodat een ander op de vrijgekomen plek kan komen.
  • Bij binnenkomst de handen met desinfecterende gel insmeren en alleen op de aangegeven plekken in de zaal je mat neerleggen.
  • De afstand die gehanteerd wordt is 1,5 meter, het aantal deelnemers aan de les hebben we berekend op 13 personen, dus inclusief de docent zitten we in totaal met 14 personen in de lesruimte.
  • Na de les het gebouw weer verlaten
  • Neem bij voorkeur je eigen mat, handdoek en kussen mee.
  • Heb je geen mat, reinig zorgvuldig de gebruikte spullen met alcohol.
 
We starten met een zomerrooster (1 les per avond) om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in het pand aanwezig zijn en elkaar dichtbij ontmoeten. Je kunt je, net zoals nu voor de parklessen, via de reserveringsknop aanmelden. 
 
Voorlopig zullen we in de maand juni in het park onze lessen verzorgen, zie onderstaand stukje. 
 
Niet-leden
Ben je (nog) niet lid van onze studio maar wil je wel graag lessen in het park of na 1 juli in de studio volgen? Meld je dan aan via de reserveringsknop, maak een account aan met wachtwoord (via inloggen, nieuw account), reserveer je les en maak voorafgaand aan de les € 15,00 over op: NL23 RABO 0132040794 ten name van De Yogapoort.
 

Yoga in Burgemeester in ’t Veldpark

Vanaf 1 juni, de tweede Pinksterdag, starten we met yogalessen in het park. We hebben een lesrooster samengesteld dat je kunt zien op de planner die bovenin de site is geplaatst:
 
Klik op de button: ‘Reserveer hier je les’. Maak een account aan en kies dan de les die je graag wilt bijwonen. De agenda laat de lessen zien die bij droog en redelijk weer in het park gegeven worden, ochtend en avondlessen. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding. Voor deze buitenlessen hanteren we een minimum van 5 mensen en een maximum van 15 deelnemers (van de gemeente Zaanstad is dit het limiet).
 
Verzamelen vanaf 15 minuten voorafgaand aan de les in de grote cirkel van het Burgemeester in ’t Veldpark. Neem zelf je matje, kussen, etc. mee. Houd afstand van elkaar en houd je aan de coronaregels. Kom niet als je verkouden bent!!!
 
Incasso met ingang van 1 juli:

Met ingang van 1 juli willen wij, als de studio opengaat, weer de gewone incasso oppakken. Als je vragen hierover hebt stel deze dan bij voorkeur via de mail: info@deyogapoort.nl of WhatsApp: 06-10808030.

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen, dit is een tijd van verbinding en compassie. Liefs Marcelle

Stoelyoga voor iedereen  (35:54)

Ga zitten op een stoel of krukje, je hoeft je niet om te kleden en doe mee met deze stoelyoga les. Rekken, strekken, draaien en buigen, van alles wat. Na de oefeningen is het lichaam aangeraakt en de geest rustiger. Kan op ieder moment van de dag gedaan worden. Veel plezier!

Docent: Marcelle

Andere videolessen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top