Update sluiting studio i.v.m. Coronavirus (24 maart)

Hallo leden en geïnteresseerden,

We hebben het gehoord, helaas gaat het langer duren dan de 6 april waar Rutte het eerst over heeft gehad. Ik (Marcelle) ga er alvast maar van uit dat het nog wel even kan duren. Dit houdt in dat ik jullie hulp nodig heb, daarmee bedoel ik onze leden en geïnteresseerden. Zonder jullie hulp gaan we het niet redden. Onze vaste lasten gaan gewoon door, we krijgen geen kortingen en ook vallen we buiten de boot bij de overheid. Kortom; we kunnen niet zonder jullie om de yogastudio toekomst te geven!!

Met Eric Pol samen heb ik de afgelopen week veel werk verzet; filmpjes maken en de website geschikt ervoor maken (dit stukje lag met name bij Eric…). Volgens mij ziet de pagina met de online oefeningen er prachtig uit. We hebben al meerdere oefensessie, meditaties, ontspanningsoefeningen en zelfs een stukje fijne 5ritme dans van Beer Deurvorst. Mijn dank voor alle hulp.

Vorige week heb ik jullie een geluidsfragment en een video gestuurd zodat jullie kunnen zien waar ik mijn video opnamen maak, mijn thuisstudio. Dit is de plek waar ik dagelijks zit om mijn eigen oefeningen en meditatie te doen. Een hele fijne plek met mooie spulletjes. De meeste dingen die je hier ziet heb ik gekregen van cursisten, mijn kinderen of van andere mensen. Een plek waar ik heel graag ben om mij terug te trekken.

Nu is het de plek geworden waar ik mijn video filmpjes maak, een mooie sfeervolle achtergrond. Op dit moment zijn er 5 yogasessies, waaronder een stoelyoga les en al aardig wat audio opnamen. Deze audio opnamen zijn heerlijk om naar te luisteren, zittend of liggend.

Onze docenten zijn ook bezig met het maken van filmpjes, helaas is dit niet voor iedereen zo makkelijk om te doen, daarvoor vragen we jullie begrip. We zorgen ervoor dat er regelmatig nieuwe filmpjes bijkomen zodat er voor iedereen wat bijzit.

Wij, het hele team van De Yogapoort, hopen jullie heel gauw weer persoonlijk te kunnen ontmoeten. Want video opnamen zijn best leuk om te doen, maar we missen jullie wel heel erg.

Als je vragen hebt stel deze dan bij voorkeur via de mail: info@deyogapoort.nl of WhatsApp: 06-10808030.

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen, dit is een tijd van verbinding en compassie. Liefs Marcelle

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top