Studio sluiting tot en met 18 november i.v.m. Covid-19

15 november:
IN VERBAND MET DE NIEUWE COVID-MAATREGELEN SLUITEN WE DE STUDIO TOT EN MET 18 NOVEMBER!!!
Er is nieuws “uitgelekt” dat de maatregelen gehanteerd worden t/m 18 november 23.59 uur!! Ook moeten we nog afwachten of wij als yogastudio met meer dan 4 deelnemers lessen mogen verzorgen. Het wachten is op Mark Rutte die op 17 november a.s. uitsluitsel moet gaan geven tijdens de corona-update. Laten we duimen dat we weer open mogen!!
 
4 november:
Heel erg jammer, maar volgens de richtlijnen van het RIVM mag het echt niet op straffe van hoge boetes. En we deden het zo goed met elkaar!
Diepe zucht van teleurstelling, maar het is niet anders dan dit!
————————————————-
 
 
Als we weer lessen mogen geven zijn dit de protocollen:
 
  • De deelnemers aan de lessen mogen absoluut niet verkouden zijn, snotterig zijn of koorts hebben. 
  • Plan vooraf je les op de site! Als je niet kunt komen, meld je dan weer af zodat een ander op de vrijgekomen plek kan komen.
  • Draag alvast je yogakleding
  • Bij binnenkomst de handen met desinfecterende gel insmeren en alleen op de aangegeven plekken in de zaal je mat neerleggen.
  • De afstand die gehanteerd wordt is 1,5 meter, het aantal deelnemers aan de les hebben we berekend op 12 personen, dus inclusief de docent zitten we in totaal met 13 personen in de lesruimte.
  • Na de les het gebouw weer verlaten
  • Neem bij voorkeur je eigen mat, handdoek en kussen mee.
  • Heb je geen mat, reinig zorgvuldig de gebruikte spullen met de aanwezige alcohol.
 
Vooraf je les reserveren 
Bovenaan de Home pagina en op de pagina met het Lesrooster vind je een knop: Reserveer hier je les. Via Inloggen kun je een account met wachtwoord aanmaken en daarna je les inplannen. Zo weten we altijd hoeveel mensen er komen en wie aanwezig zal zijn. Meld je wel weer op tijd af als je toch niet aanwezig kunt zijn.
 
Niet-leden
Ben je (nog) niet lid van onze studio maar wil je wel graag lessen in de studio volgen? Meld je dan aan via de reserveringsknop, maak een account aan met wachtwoord (via inloggen, nieuw account), reserveer je les. Een proefles kost € 8,00 die je contant en graag gepast aan de docent kunt geven. Losse lessen kosten € 15,00 die  voorafgaand aan de les overgemaakt worden op: NL23 RABO 0132040794 ten name van De Yogapoort, onder vermelding van “losse les”.
 
Reserveer zelf je les:
 
Klik op de button: ‘Reserveer hier je les’. Maak een account aan (inloggen, maak nieuw account aan, kies je eigen wachtwoord) en klik dan in de agenda op de les die je graag wilt bijwonen. We hanteren een minimum van 3 en maximum van 12 deelnemers (dit i.v.m. de 1,5 meter afstand).
 

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen, dit is een tijd van verbinding en compassie. Liefs Marcelle

Stoelyoga voor iedereen  (35:54)

Ga zitten op een stoel of krukje, je hoeft je niet om te kleden en doe mee met deze stoelyoga les. Rekken, strekken, draaien en buigen, van alles wat. Na de oefeningen is het lichaam aangeraakt en de geest rustiger. Kan op ieder moment van de dag gedaan worden. Veel plezier!

Docent: Marcelle

Andere videolessen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top