De Yogapoort sluit haar deuren

9 januari:
Na bijna 14 jaar als professionele yogastudio gewerkt te hebben met eigen ruimte valt het doek. Door alle corona maatregelen van vorig jaar en de sluiting dit nieuwe jaar heeft Marcelle besloten om te stoppen op Oud Zaenden. Zo een verdrietige beslissing, maar ook een gevoel van opluchting. 
 
Het is niet fijn om met veel moeite iets overeind te houden en heel triest om lamgelegd te worden. Heel begrijpelijk, want gezondheid van de mensen gaat voor, maar zakelijk gezien niet te doen. Maandenlang geen inkomen, wel kosten en heel veel te regelen om het overeind te houden.
 
Er zullen geen lessen meer gegeven worden, de studio houdt in deze vorm op te bestaan. 
 
Wat dan wel? Ik (Marcelle) blijf lesgeven, voorlopig zullen dat online lessen worden en in de toekomst hoop ik op een andere manier (hoe weet ik nog niet) weer op een enthousiaste manier mijn kennis door te mogen geven. 
 
Je kunt je aanmelden voor de online lessen via: info@deyogapoort.nl. Binnenkort gaan we met gepersonaliseerde wachtwoorden werken en een programma op de website, die blijft namelijk bestaan.
 
Het is tijd voor wat anders, wat nieuws, mooie workshops, fijne plekken en veel yoga…..
 
Jullie horen van mij!
 
Heel veel dank aan alle mensen die zolang en met zoveel enthousiasme onze lessen gevolgd hebben, bij mij en bij Gertrud, Marlous, Cilly en Mintwab. 
 
Warme groet van ons allen!
 
 
————————————————-
Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen, dit is een tijd van verbinding en compassie. Liefs Marcelle

Stoelyoga voor iedereen  (35:54)

Ga zitten op een stoel of krukje, je hoeft je niet om te kleden en doe mee met deze stoelyoga les. Rekken, strekken, draaien en buigen, van alles wat. Na de oefeningen is het lichaam aangeraakt en de geest rustiger. Kan op ieder moment van de dag gedaan worden. Veel plezier!

Docent: Marcelle

Andere videolessen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest