Vanaf 1 juli weer de studio in!!

Vanaf 1 juli weer yogalessen in de studio. 
  We hebben kunnen genieten van heerlijke yogalessen buiten in het Veldpark, onder het geluid van ruisende bomen, zingende vogeltjes en muzikale begeleiding van overige parkbezoekers. Toch is het fijn om weer in de eigen studio de lessen te kunnen starten. 

We zullen ons wel aan een aantal voorwaarden moeten houden, dat zijn:
  • De deelnemers aan de lessen mogen absoluut niet verkouden zijn, snotterig zijn of koorts hebben. 
  • Plan vooraf je les op de site! Als je niet kunt komen, meld je dan weer af zodat een ander op de vrijgekomen plek kan komen.
  • Draag alvast je yogakleding
  • Bij binnenkomst de handen met desinfecterende gel insmeren en alleen op de aangegeven plekken in de zaal je mat neerleggen.
  • De afstand die gehanteerd wordt is 1,5 meter, het aantal deelnemers aan de les hebben we berekend op 12 personen, dus inclusief de docent zitten we in totaal met 13 personen in de lesruimte.
  • Na de les het gebouw weer verlaten
  • Neem bij voorkeur je eigen mat, handdoek en kussen mee.
  • Heb je geen mat, reinig zorgvuldig de gebruikte spullen met de aanwezige alcohol.
  We starten met een zomerrooster (1 les per avond en diverse ochtendlessen) om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in het pand aanwezig zijn en elkaar dichtbij ontmoeten. Je kunt je, net zoals nu voor de parklessen, via de reserveringsknop aanmelden.    Niet-leden Ben je (nog) niet lid van onze studio maar wil je wel graag lessen in de studio volgen? Meld je dan aan via de reserveringsknop, maak een account aan met wachtwoord (via inloggen, nieuw account), reserveer je les en maak voorafgaand aan de les € 15,00 over op: NL23 RABO 0132040794 ten name van De Yogapoort, onder vermelding van “losse les”.   Reserveer zelf je les:   Klik op de button:Reserveer hier je les’. Maak een account aan (inloggen, maak nieuw account aan, kies je eigen wachtwoord) en klik dan in de agenda op de les die je graag wilt bijwonen. We hanteren een minimum van 4 en maximum van 12 deelnemers (dit i.v.m. de 1,5 meter afstand).   Parklessen t/m 30 juni in Burg. in ’t Veldpark (graag vooraf reserveren): Verzamelen vanaf 15 minuten voorafgaand aan de les in de grote cirkel van het Burgemeester in ’t Veldpark. Neem zelf je matje, kussen, etc. mee. Houd afstand van elkaar en houd je aan de coronaregels. Kom niet als je verkouden bent!!!   Incasso met ingang van 1 juli:

Met ingang van 1 juli willen wij, als de studio opengaat, weer de gewone incasso oppakken. Als je vragen hierover hebt stel deze dan bij voorkeur via de mail: info@deyogapoort.nl of WhatsApp: 06-10808030.

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen, dit is een tijd van verbinding en compassie. Liefs Marcelle


Terug naar hoofdmenu

Video lessen

Stoelyoga voor iedereen  (35:54)

Ga zitten op een stoel of krukje, je hoeft je niet om te kleden en doe mee met deze stoelyoga les. Rekken, strekken, draaien en buigen, van alles wat. Na de oefeningen is het lichaam aangeraakt en de geest rustiger. Kan op ieder moment van de dag gedaan worden. Veel plezier!

Docent: Marcelle

https://youtu.be/2qtblhkCN1M

Terug naar hoofdmenu

Andere videolessen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top