Onze docenten

Marcelle de la Porte

yoga docent / yogacoach & Eigenaresse

Meer dan 30 jaar geleden begonnen is de liefde voor yoga uitgegroeid tot een levenswijze.  Marcelle geeft haar lessen met veel aandacht voor de leerlingen aan wie zij haar kennis en ervaring mag overdragen. De sfeer in haar lessen staan voor respect in de meest ruime zin, gezelligheid, verdieping, zelfontwikkeling en humor. De lessen geeft ze met groot enthousiasme, zodat het avondje yoga echt een avondje voor jezelf is geworden.
Lees verder……

Marlous van den Heuvel

Yoga docent Hatha, Yin, Critical alignment

Marlous is een hele enthousiaste en zeer kundige docente die haar leerlingen begeleidt in de Yin Yoga maar ook in Hatha/Critical Alignment. De lessen bij Marlous zijn fijn en inspirerend. De Yin lessen kunnen goed gecombineerd worden met een wat actievere vorm van yoga.
Lees verder……

Cilly Koeman

50+ Yoga

Cilly is een bijzondere docente met jarenlange ervaring die haar leerlingen meeneemt in de diepgang van yoga. Haar lessen dagen uit tot nadenken en zelfbewustzijn wordt aangemoedigd. Zelf, als senior, is ze een voorbeeld hoe we op een fitte en montere manier, vol humor, ouder kunnen worden.
Lees verder……

Gertrud Rijkhoff

Docent Mindfulness-yoga

De lessen van Gertrud kenmerken zich door een ontspannen en zeer fijne sfeer. Als yogadocente en meditatiedocente leert ze je om Mindful, bewust, in het leven te staan. Niet alleen in dit lesuur yoga, maar juist ook in het dagelijkse leven. Want dat is wat zij overbrengt in haar lessen: Mindful met yoga in het leven te staan.
Lees verder……

Mintwab Aliyou

Yoga & meditatie

Mintwab geeft Critical Alignment op de donderdagavond. Lessen waarbij uitgebreid nek, schouders en rug oefeningen aangeboden worden met behulp van rubber strips en vilten rugrolletjes. Mintwab begeleidt deze oefeningen met uitleg en geeft veel aandacht aan de cursisten. Deze lessen geven veel ruimte en ontspanning in de rug.

Mintwab geeft Yoga en Meditatie op zondagochtend, na de fijne Hatha Yoga sluit zij de les af met 20 minuten meditatie.

Deze lessen bestaan uit eenvoudige lichamelijke oefeningen gekoppeld aan de adem. Mintwab laat je het samenspel van adem en je lichaam ervaren door het toepassen van opmerkzaamheid en concentratie. Dankzij deze oefeningen ontwikkel je jezelf en leer je loslaten. 
Lees verder……

Eric Pol

Meditatieleraar, Coach, Mindfulnessdocent

Eric is een ervaren coach, mindfulness en meditatie docent. Bij hem kun je groeps- en individuele lessen volgen. Hij is een bescheiden docent die veel bereikt met zijn deelnemers, zo kunnen zijn leerlingen groeien en zich ontwikkelen op het persoonlijke en spirituele vlak.

Marcelle: “Als je op zoek bent naar een professionele coach die jou verder helpt om je te ontwikkelen, of als je bent vastgelopen in je werk of privé, dan heb je aan Eric een hele goede coach. Hij ontdekt de obstakels, inspireert en motiveert. Hij heeft veel kennis die hij op een eenvoudige en beeldende manier overbrengt. De reacties op zijn coaching zijn zeer positief. Ik ben trots dat hij in onze studio zijn deelnemers begeleidt.”

Lees verder……

Scroll naar top