InnerSync Lifecoaching

Ga zelf (weer) aan het roer staan van jouw leven!

Heb je het gevoel dat er iets in je leven niet helemaal klopt? Dat er iets ontbreekt? Het gevoel ergens overheen te kijken? Of wil je eigenlijk genieten maar voel je je geremd, eenzaam of weet je niet precies wat je wilt?

Ik begeleid je op jouw eigen pad. Vanuit een sfeer van openheid, ruimte en licht kijk je vanuit verschillende perspectieven liefdevol naar je eigen situatie, patronen, gedachten en emoties. Er ontstaat ruimte  voor het ervaren van openheid, helderheid, vreugde en verbinding. Hierdoor wordt je steeds minder in beslag genomen door wat er in je leven en omgeving gebeurt. Je leert te rusten in je natuurlijke zijn en ontdekken wat je écht wilt. Vervolgens leer je dat in de praktijk te brengen.

Voor wie?

InnerSync lifecoaching is voor iedereen die wil leren hoe je stralend door het leven kan gaan ongeacht de omstandigheden. Het enige wat je nodige hebt, is de bereidheid om open en eerlijk naar jezelf te kijken.

Wat levert het op?

Je leert je hart, geest en lichaam in balans te brengen. Je leert situaties te transformeren in plaats van ervoor te vluchten of oplossingen te forceren. Hierdoor zal je meer verbinding ervaren en leren authentiek en vriendelijk te zijn in de omgang met jezelf en anderen. In een sfeer van acceptatie en ruimte leer je het zelfgenezend vermogen van jezelf en anderen aan te boren. Van hieruit kan je respectvol en helder communiceren met anderen.

Over de coach - Eric Pol

Eric is een ervaren coach, mindfulness en meditatie docent. Vanuit een heldere afstemming zal hij je liefdevol begeleiden in je ontwikkeling. Liefdevol betekent ook dat hij je helder en precies steeds wijst op je blinde vlekken en valkuilen. Meer over Eric…

Praktische informatie

Na een kennismakingsgesprek en een intake spreken we samen af hoe jouw traject er uit gaat zien. We beginnen meestal met 5 sessies. Vaak is dat al genoeg om jezelf verder te begeleiden.

  • Kennismakingsgesprek (15 min) – gratis
  • Individuele sessie (incl. BTW) – € 85,- (75 min)
  • Individuele sessie zakelijk (excl. BTW) – € 95,- (75 min)

Meer info of coachingesprek aanvragen:
ericpol@deyogapoort.nl of bel 0641281174

Reacties van deelnemers

Scroll naar top