Klankhealing Concert

Een uitnodiging voor een innerlijke reis, drijf mee op de golven van resonanties naar de klank van de stilte……

Terwijl je comfortabel ligt op een matrasje wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren. Langzaam zal de ruimte zich vullen met de klanken en kan je ervaren hoe de frequenties op jou inspelen en gaan mee resoneren met jouw unieke natuurlijke trilling. Tijdens het concert begeven wij ons tussen de deelnemers en bespelen hierbij diverse inheemse instrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zoals de didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawaï, Halo en diverse andere instrumenten. Boventonen en stemvibraties worden ook geïntegreerd in de zee van geluidsgolven. Zo wordt een energieveld opgebouwd, van intentie en frequenties met helende klanken. Een ieder kan eruit halen wat op dat moment van belang is, datgene wat met hem of haar mee resoneert. Het klankgebeuren wat ontstaat, is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grote geheel.

Ieder klankconcert staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer verrassend en nieuw. Maak je eigen unieke klankenreis en ervaar de ruimte en stilte in jezelf, open en verwarm je hart.

Praktische informatie:

Data: Vrijdagavond (de nieuwe data voor 2020 volgen nog)
Tijd: 19.45 – 22.00 (zaal open vanaf 19.30 uur)
Kosten: € 24,— leden, € 28,– niet-leden
Locatie: De Yogapoort, Oud Zaenden 2b,  Zaandam
Aanmelden: info@deyogapoort.nl de inschrijving is definitief na ontvangs van de betaling
Rekeningnr.: NL23 RABO 013.20.40.794 t.n.v. De Yogapoort, o.v.v.: “klankhealing + datum
Informatie: Telefoon: 06 – 10 80 80 30
Annulering: Tot 1 week voor de betr. datum kan er kosteloos geannuleerd worden, daarna is er geen restitutie meer mogelijk
Parkeren: Gratis parkeerplaatsen
Neem mee: Luchtbed/dikke mat, deken/doek. Draag gemakkelijk zittende kleding. Zorg dat je comfortabel kunt liggen!

Het Klankhealing concert wordt verzorgd door Anne & Jacinta van “inresonantie” zij geven al vele jaren Klankhealing Concerten. Door hun jarenlange ervaring en ontwikkeling in het werken met de helende kracht van de klanken, hebben zij de concerten die zij geven steeds verder kunnen ontwikkelen en verfijnen. Zij werken vanuit een liefdevolle intentie met aandacht en zorgzaamheid. Waarbij zij zich verbonden voelen met de bron en alles wat leeft.

Zij verwelkomen je graag op een van hun Klankhealing Concerten. www.inresonantie.nl

Scroll naar top