De lessen duren gemiddeld 90 minuten. Graag altijd afmelden voor de les als je niet kunt komen en aanmelden als je naar een (andere) les wilt komen.

Meld je aan voor de lessen via WhatsApp 06-10808030 of mail:
info@deyogapoort.nl. Vermeld in je mail altijd je telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen. Mail belandt vaak in de spamfilters. 

  • Maandagavond       19.30 –  21.00 uur    Hatha Yoga  
  • Dinsdagochtend      10.00 – 12.30 uur      Privé lessen
  • Dinsdagavond          19.30 –  21.00 uur   Hatha Yoga 
  • Woensdagochtend   09.30 – 10.45 uur   Hatha Yoga
  • Woensdagochtend  11.00 – 12.15 uur    Hatha Yoga
    Voor mensen met fysieke klachten
  • Woensdagavond      19.30 – 21.00 uur     Hatha Yoga 

De lessen worden in kleine groepjes gegeven door een ervaren docente. Neem een grote badhanddoek mee om over de mat te leggen. In de studio zijn matten, kussens en andere hulpmiddelen aanwezig. Heb je zelf een mat neem deze dan mee naar de les. Maak je gebruik van een van onze matten reinig deze dan na gebruik met de desinfecterende spray die in de studio klaarstaat. Draag losse en gemakkelijk zittende kleding waarin je je op je gemak voelt, je hoeft niet opgetut en mooi naar de studio te komen. Een vest, fleece deken en warme sokken zijn in de winter heel fijn om tijdens de ontspanning te dragen.

Smeer jezelf voorafgaand aan de les niet in met een bodylotion/olie. Gebruik geen parfum omdat dit heel vervelend is voor de andere cursisten. 

Ik wens je veel plezier met de lessen, geniet van de bewegingen, wees blij met jezelf!

Tot ziens in de les,

groet van Marcelle

Scroll naar top