Lezing Swami Raghavanand Parivrajak

Swami Raghavanand geeft op zondagavond 7 juli een lezing van 19.30 – 21.30 uur bij De Yogapoort in Zaandam.

Maak kennis met deze bijzondere leraar!

De swami gaat tijdens deze lezing dieper in op wat yoga eigenlijk is, zijn het oefeningen voor het lichaam of is het meer dan dat. Hoe kunnen we onszelf verder ontwikkelen met behulp van de diepgaande yogakennis, hoe pas je het toe voor jezelf. De lezing is interessant voor iedereen die meer wil weten over yoga. 

Swamiji is een enthousiaste en bedreven verteller die de wijze woorden en levenswijze van zijn Indiase guru (spiritueel leraar), H.H. Brahmrishi Shri Vishvatma Bawraji Maharaj uit India verder verspreidt. In mei 2019 heeft hij in India de Global award voor ‘Ambassador of Yoga ontvangen tijdens een bijeenkomst van de Wereld Yoga Gemeenschap.

Marcelle de la Porte, eigenaresse van De Yogapoort ontvangt sinds 2006 lessen van deze leraar die haar gemotiveerd en geïnspireerd heeft tot het opzetten van haar yogastudio in Zaandam.

Swami Raghavanand staat open voor alle vragen, dus neem je kans en kom naar deze vrolijke en zeer inspirerende lezing en meditatie. De lezing is in het Nederlands.

Kosten en aanmelding: De lezing en meditatie is op basis van donatie. Graag even aanmelden dat je komt zodat we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. De zaal is open vanaf 19.15 uur. De zaal mag niet betreden worden met schoenen.

Aanmelding: info@deyogapoort.nl/whatsapp: 06-10808030

Locatie: De Yogapoort, Oud Zaenden 2b in Zaandam

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top