Marlous van den Heuvel

YOGA DOCENT HATHA, YIN, CRITICAL ALIGNMENT

Marlous van den Heuvel is voor het eerst met yoga in aanraking gekomen na een ongeluk tijdens het paardrijden. Zij vond in yoga een manier om haar nekklachten te verlichten en dat gaf haar meer innerlijke rust.

Sindsdien heeft ze bij verschillende docenten lessen gevolgd en recent een opleiding afgerond in de methodiek van Gert van Leeuwen; Critical Alignment. Dit is een Hatha Yoga vorm waarbij de focus ligt bij het opzoeken van de natuurlijke lijnen in het lichaam. Door middel van asana’s en het gebruik van hulpmiddelen worden blokkades en spanningen in het lichaam opgezocht en verlicht.

Marlous is gecertificeerd docente Yin Yoga. Zij heeft buiten de opleiding bij Arhanta Yoga International ook meerdere workshops gevolgd om zich extra te verdiepen in Yin Yoga.

In haar lessen maakt zij veel gebruik van de ademhaling. Op laagdrempelige wijze wordt er kennis gemaakt met de link tussen spanning in het lichaam en de eigen ademhaling. Een les die ook in het dagelijks leven zeer toepasbaar is.

Ze is een enthousiaste docent die graag anderen helpt bij het vinden van fysieke ontspanning, mentale rust, en het verlichten van blokkades en spanningen in het lichaam. Marlous is een fijne docente met kennis en diepgang.

Marlous: “Ik denk dat iedereen baat kan hebben bij Yoga. Of je nu op zoek bent naar een uurtje ontspanning voor jezelf, of een gericht middel om fysieke klachten aan te pakken.”

 

Scroll naar top