Meditatiecursus


Start woensdagavond 11 september of vrijdagochtend 13 september
Als je regelmatig mediteert, voel je je rustiger, meer in balans en zit je “beter in je vel”. Maar hoe doe je dat nu precies? Waar moet je precies op letten? Hoe ga je om met onrust en tegenzin? Deze cursus wordt gegeven in een reeks van 5 lessen op woensdagavond  of vrijdagochtend met maximaal 10 personen. Je krijgt daarbij ook geluidsopnames van meditaties om thuis te gebruiken. 
 
Onderwerpen:
  • Voeten op de vloer
  • Adem als anker
  • Acceptatie & loslaten
  • Rusten in ruimte
  • Rusten in zijn
Ervaring is niet nodig. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Deze interessante en laagdrempelige cursus wordt gegeven door Eric Pol. Eric heeft jaren gestudeerd bij verschillende oosterse- en westerse leraren en is een ervaren meditatie- en mindfulnessleraar met een diep inzicht in zowel de menselijke psyche als de boeddhistische filosofie. Zijn aanpak kenmerkt zich door een enthousiaste insteek met beide voeten op de grond. Om te ervaren of de docent en de methode bij je past kun je je aanmelden voor de kennismakingsles op 11 of 13 september.
 
  • De eerste les is tevens de kennismakingsles. De kenningsmakingsles kost € 10,00. De gehele cursus kost € 75,00 (voor abonnementhouders De Yogapoort € 65,00).
  • Als je besluit om de hele cursus te doen worden de kosten van de kennismakingsles in mindering gebracht op het cursusgeld.
Meld je aan voor de kennismakingsles op:
11 september van 19.30 tot 21.00 uur. Overige data: 18, 25 september,  2 & 9 oktober
          of
13 september van 9.30 tot 11.00 uur. 
Overige data: 20, 27 september,  4 & 11 oktober
 
Meer informatie: 0641281174  of ericpol@deyogapoort.nl 
Aanmelding en betaling lopen via Eric Pol
Scroll naar top