Nieuwe Verdiepingscursus Yoga start in oktober

Volg je al yogalessen? Of wil je juist beginnen met deze interessante en diepgaande vorm van beweging voor lichaam en geest? Wil je weten hoe het komt dat yoga een weldadig effect heeft op je lichaam, je denken en voelen? Hoe komt het dat yoga je helpt om minder spanningen te voelen? 

In deze cursus die bestaat uit 6 avonden op vrijdag of zondag, gaan we dieper in op wat yoga werkelijk is en hoe yoga jou kan helpen om meer kennis over jezelf, anderen en je omgeving te krijgen. Yoga omvat duizenden jaren oude kennis die ons in de huidige tijd kan helpen om onze geest tot rust te manen, te luisteren naar de taal van het lichaam en ons daardoor kan leiden naar een stabiele geest in een ontspannen lichaam. 

Maak een begin met je eigen verdieping, jouw reis op het pad van yoga. Je kunt je alvast inschrijven als je belangstelling hebt.

Wat komt er aan bod?

  • Hatha Yoga houdingen/asana’s met uitleg
  • Pranayama ademhaling/energieoefeningen
  • Yogafilosofie/Yoga sutra’s van Patanjali
  • Meditatie, uitleg en praktijk
  • Mantra’s      

Aanvang:  september 2020 van zondagavond van 18.00 – 21.00 uur. Je hoeft geen achtergrond kennis te hebben om de cursus te volgen. Klik op de folder voor meer informatie:

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top