Satsang vrijdag 10 mei – Je kwelgeesten loslaten… of knuffelen?

Vind je het leuk om met een groep geïnteresseerde mensen die meer willen dan een oppervlakkig gesprek te praten over een onderwerp? Zoek je een stukje diepgang om jezelf en de mensen om je heen beter te begrijpen? Kom dan naar onze Satsang bijeenkomst.

In India is het een gebruik om samen met een (yoga)leraar onderwerpen uit oude teksten te bespreken. Deze bijeenkomsten noemen ze Satsang. Graag nodig ik jullie uit om dit samen te ervaren in de yogastudio.

Onder leiding van meditatie- & levenskunst-leraar Eric Pol gaan we met elkaar de diepte in over een onderwerp uit de oosterse filosofie. Met respect voor elkaars mening en openstaand voor elkaars ervaringen. Deze keer bekijken we, aan de hand van een korte Boeddhistische tekst, naar het loslaten van datgene wat je moeilijk vindt om los te laten. Deze kwelgeesten uit het verleden en heden kunnen je leven soms erg ongemakkelijk maken. Hoe kom je er vanaf? Of hoe ga je ermee om? Jaag je ze weg, reik je de hand of knuffel je ze? Gezamenlijk gaan we op zoek naar de betekenis van loslaten. Er is ook ruimte om specifieke vragen in te brengen. Als je dat prettiger vindt, kan je dat ook vooraf doen via email. Eric zal aanwijzingen geven over hoe hier tegenaan gekeken wordt vanuit de Boeddhistische filosofieën van Dzogchen en Mahamudra en hoe je dit kan gebruiken in je leven.

Zie ook de video: https://youtu.be/PIo39Z4edEk

Meld je aan via: ericpol@deyogapoort.nl/Whatsapp: 0641281174

Kosten: de Satsang wordt gegeven op basis van een donatie, de drankjes kosten € 1,00.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top