Cursus Mindfulness

De Yogapoort verzorgt in samenwerking met Eric Pol nu ook de volledige MBSR/MBCT Mindfulnesstraining. De training vind plaats in een kleine groep van maximaal 8 personen.

Eric is een gecertificeerd Mindfulness trainer met veel ervaring in het begeleiden van mensen op het pad van “Mindfulness & Levenskunst”

Op een aandachtige manier (mindful) in het leven staan geeft veel mensen een zekere rust en inzicht in zichzelf. Vanuit die rust kun je contact maken met je innerlijke rijkdom en van daaruit je leven vormgeven op een manier die helemaal bij jou past. Zo wordt je leven een stralend kunstwerk!

De lessen bestaan uit een cursus van 8 lessen van 2 uur die starten in maart. Kosten € 325,-. Voor leden van de Yogapoort geldt een speciaal tarief van € 300,-. Voor snelle beslissers die zich aanmelden voor 1 april zijn de kosten zelfs maar € 295,-. Dit is inclusief cursusmateriaal, geluidsopnamen van meditaties en een optionele oefendag. Klik hier voor meer informatie en aanmelden of direct bij Eric via mail: ericpol@deyogapoort.nl of telefoon: 0641281174.

 

Deel deze post op social media:

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top