Met Swami Raghavanand naar de Ardennen

Met veel leerlingen van Swamiji ben ik, Marcelle, naar Radhadesh in de Ardennen geweest. Wat een feest dat al begon in de bus en tot in de avond heeft geduurd. Zingen, dansen in de bus en een prachtige Satsang met de Swami.

Donderdagmiddag kwam plotseling de uitnodiging binnen om zaterdag 19 jan met de leerlingen/volgers van Swami Raghavanand naar de Ardennen te gaan om het kasteel van de Krishna te bewonderen. Alle lessen moeten afzeggen (sorry!!!) maar dit was te leuk om te laten lopen.

Het was super. Wat een mooi kasteel en wat een fijn centrum om te zijn. Na een lange busreis was het goed toeven daar. Mooie satsang gehad met Swamiji en een interessante rondleiding. Nog heerlijk gewandeld in de bossen en na een zeer smakelijke maaltijd weer terug met de bus naar Nederland. Een lange, fijne dag met vrolijke mensen, zingend in de bus en humoristische verhalen (helaas kon ik het niet verstaan, maar ik kon horen dat het heel komisch was). Kortom, heerlijke dag gehad. Dank aan de organisatoren, alle medereizigers en natuurlijk Swami Raghavanand.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top