Aanmelden:

 • De activiteiten van De Yogapoort worden gegeven op locatie Johan Willem Frisostraat 53 in Sneek, tenzij het anders wordt vermeld op de site of in de folder.
 • Pas na betaling is de inschrijving definitief. Indien mogelijk, ruim van tevoren met een minimum van 1 week, aanmelden en de betaling regelen op onze rekening:
  NL23 RABO 0132040794 ten name van De Yogapoort, o.v.v. je naam en datum/omschrijving workshop. Als de tenaamstelling van de bankrekening niet overeenkomt met je naam is dit handig om vooraf te vermelden. 
 • De workshops kunnen alleen doorgaan wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. Dit wordt vermeld op site of op de folder. Staat dit niet vermeld dan is het minimum aantal 6 personen.
 • Betaling vindt plaats voorafgaand aan de workshop, na aanmelding via de mail: info@deyogapoort.nl met naam, adres en telefoonnummer.
 • Houd er rekening mee dat de meeste workshops/activiteiten (voor een gedeelte) bestaan uit fysieke houdingen en bewegingen. Als je fysieke klachten hebt vraag dan na bij je arts of de yogahoudingen raadzaam zijn. Ook bij psychische klachten is het beter om je arts te raadplegen, omdat de workshops intensief kunnen zijn.

Annuleren:

 • Na aanmelding en betaling is de inschrijving definitief. Mocht je toch niet kunnen komen dan kun je kosteloos tot 1 week voorafgaand aan de workshop annuleren. Je bijdrage wordt dan zo spoedig mogelijk teruggestort. Na deze datum is de volledige bijdrage verschuldigd (ook bij ziekte). 
 • Als in de week voorafgaand aan de workshop blijkt dat je niet in staat bent om te komen, is het mogelijk om iemand anders in jouw plaats laten gaan. Je kunt dan onderling regelen hoe je dat met de bijdrage oplost. Graag wel dan op tijd jezelf afmelden en de nieuwe cursist met naam, adres en telefoonnummer aanmelden.

Meenemen naar de workshop:

 • Tenzij anders vermeld is het advies om gemakkelijke kleding (yogakleding/sportkleding) te dragen. 
 • Prettig is om laagjes kleding aan te doen, denk hierbij aan een vest over een (T-)shirt en neem warme sokken mee. In de studio dragen we geen schoenen en de grond kan in de winter koud zijn. 
 • Grote badhanddoek, kleine handdoek voor op het kussen en een (fleece)dekentje.
 • In de studio zijn voldoende matten, kussens en andere yoga accessoires aanwezig. Als je de voorkeur aan je eigen mat geeft is dat natuurlijk prima. Na gebruik van de studiomatten worden deze schoongemaakt met alcohol (is in de studio aanwezig).

Vermijd geurtjes, zoals parfum en gebruik geen bodylotion of voetenbalsem

Wees matig met make-up

Zorg dat je je comfortabel voelt

WE RESPECTEREN ELKAAR ZOALS WE ZIJN, JE HOEFT ALLEEN MAAR SOEPEL VAN GEEST TE ZIJN. STA OPEN VOOR EEN ANDER EN WEES LIEF VOOR JEZELF!!!

Veel plezier met de workshops

Scroll naar top