Privéles Yoga

Tijdens een privé les yoga gaan we dieper in op jouw specifieke vragen. Dat kunnen vragen zijn op het gebied van:

 • lichamelijke problemen, waarbij yoga een aanvulling kan zijn op de behandeling van een arts/therapeut (evt. in overleg met de behandelaar). Je kunt dan denken aan: houdingsproblemen, spierspanningen, stijfheid, rugproblemen, hoofdpijn, buikpijn, ademhalingsproblemen (bijv. hyperventilatie), etc.
 • mentale problemen, zoals moeite met het concentreren, chaotisch denken, onzekerheid, angsten (ondersteuning bij reguliere therapieën), slaapproblemen, burn-out, overspannenheid, etc.
 • yogahoudingen, ondersteuning als je meer wilt weten over asana’s die voor jou geschikt zijn; verdieping in houdingen
 • meditatietechnieken, uitleg en begeleiding
 • ontspanningsoefeningen, eventueel ondersteund door opnamen van de docente die je thuis kunt gebruiken
 • yoga voor mensen in een rolstoel/fysieke beperking
  Let op: rolstoel ingang is op nr. 55

De gebruikte technieken kunnen ondersteuning bieden bij behandelingen/ therapieën van erkende behandelaars. De docente kan, indien gewenst, in overleg met deze behandelaars oefeningen aanbieden die hierop aansluiten. Marcelle is geen erkend therapeute, maar put uit jarenlang opgebouwde kennis en ervaring. Deze lessen worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering. 

Voor wie?

Deze lessen zijn een goede voorbereiding op de groepslessen. Zo kun je in een veilige omgeving onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor je lichaam en je geest met behulp van yogaoefeningen. Zeker niet “zweverig” maar zeer praktisch en goed toepasbaar. 

Wat levert het op?

Tijdens de privé lessen bouw je je zelfvertrouwen op, zodat je  jezelf fysiek en mentaal versterkt en leer je in je eigen tempo de ins en outs van de yoga houdingen. Er zijn geen anderen bij om je af te leiden, je gaat alleen uit van je eigen mogelijkheden en je zal verbaasd zijn over jezelf…..

Cadeau idee

Zoek je een origineel cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid? Een privé les is een leuk en apart cadeau waarmee je iemand blij kunt maken. Uiteraard is het ook mogelijk om samen een les te volgen met je partner, vriend(in), kind of een ander familielid. Vooraf bespreken we de mogelijkheden en we zorgen dat je een leuke bon kunt geven als uitnodiging.

Tarieven & praktische informatie

Tarieven particulieren 

 • Eenmalige, individuele, afspraak: van max. 1,5 uur in onze studio € 65,00 (contant te betalen).
 • Na 1,5 uur kost ieder kwartier extra € 15,00.
 • Voor een externe afspraak, buiten de studio, binnen Sneek wordt een toeslag van € 10,00 berekend. Buiten Sneek is de toeslag €. 15,00 (minder dan 20 km afstand).
 • Als je een factuur wilt gaan wij ervan uit dat je de afspraak kunt declareren bij een bedrijf of verzekering. In dit geval kost de coaching per bezoek  van 1,5 uur € 80,00 exclusief BTW. (Zie tarieven voor bedrijven.)
 • Denk je dat een privéles belangrijk voor je is maar kun je de bijdrage niet betalen?
  Neem contact op met Marcelle: 06-10808030.

Meerdere personen:
Een privé les is in principe voor 1 persoon. Wil je toch met meerdere personen een les volgen dan wordt voor iedere persoon extra € 15,00 berekend voor een les van max. 1,5 uur.

Tarieven bedrijven
Bedrijven kunnen voor hun personeel een privé les/coachingstraject aanvragen.

 • De kosten voor 1,5 uur per personeelslid kost € 80,00 exclusief BTW.
 • Voor ieder kwartier extra wordt € 15,00 in rekening gebracht.
 • Voor deze lessen ontvangt u een factuur.
 • Bedrijven kunnen een pakket aanvragen voor meerdere personeelsleden voor 10 lessen, prijzen op aanvraag.
 • Wist u dat u voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de Werkkostenregeling (WKR)? U mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor u kosten neutraal. U mag tot 1,5 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.

Afzeggen/annuleren afspraak
Als je de afspraak voor privé of coachingsles wilt afzeggen,  dan kan dit alleen binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak geannuleerd worden, daarna wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

Reacties van cursisten

Scroll naar boven
Scroll naar top