Yoga in een rolstoel

Voor wie?

De yogalessen worden individueel aan je gegeven. Wel moet je zelfstandig kunnen zitten en bewegen. De docente tilt/draagt je niet en kan je niet fysiek verplaatsen. Eventueel kan de les gegeven worden met een begeleider of partner erbij om te ondersteunen.

De docente kan op afspraak bij je thuis komen en samen ga je op zoek naar fijne oefeningen voor je lichaam en je geest. De spanningen in de spieren die het zitten in een stoel oplevert worden verminderd door de fijne bewegingen. Het hart wordt gestimuleerd en de organen gemasseerd. De geest leert zich te ontspannen en te genieten van de oefeningen. Voor het volgen van deze lessen is het van belang dat je zelfstandig kunt zitten en bewegen. Als je zelf uit de stoel kunt komen naar de grond, kunnen grondoefeningen aangeboden worden. (De docente tilt en draagt de leerlingen niet.)

let op: de ingang voor mensen in een rolstoel is op nummer 55.

Wat levert het op?

Je leert om contact te maken met je lichaam, je geest bewust te ontspannen en de ademhaling tot rust te brengen. Je krijgt vanuit de de diepgaande kennis van yoga dat stuk aangereikt dat bij jou past.

Een privé les yoga kan ook een opstapje zijn naar de groepslessen. Gewoon om eens te kijken hoe je lichaam en je geest reageren op de aangeboden oefeningen.

 

 

Tarieven & praktische informatie

Tarieven particulieren 

 • Eenmalige, individuele, afspraak: van max. 1,5 uur in onze studio € 65,00 (contant te betalen).
 • Na 1,5 uur kost ieder kwartier extra € 15,00.
 • Voor een externe afspraak, buiten de studio, binnen Sneek wordt een toeslag van € 10,00 berekend. Buiten de Sneek is de toeslag € 15,00 (indien de afstand niet groter is dan 15 km). Graag vooraf even overleggen.
 • Als je een factuur wilt gaan wij ervan uit dat je de afspraak kunt declareren bij een bedrijf of verzekering. In dit geval kost de coaching per bezoek  van 1,5 uur € 80,00 exclusief BTW. (Zie tarieven voor bedrijven.)
 • Denk je dat een privéles belangrijk voor je is maar kun je de bijdrage niet betalen?
  Neem contact op met Marcelle: 06-10808030.

Tarieven bedrijven
Bedrijven kunnen voor hun personeel een privé les/coachingstraject aanvragen.

 • De kosten voor 1,5 uur per personeelslid kost € 80,00 exclusief BTW.
 • Voor ieder kwartier extra wordt € 15,00 in rekening gebracht.
 • Voor deze lessen ontvangt u een factuur.
 • Bedrijven kunnen een pakket aanvragen voor meerdere personeelsleden voor 10 lessen, prijzen op aanvraag.
 • Wist u dat u voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de Werkkostenregeling (WKR)? U mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor u kosten neutraal. U mag tot 1,5 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.

Afzeggen/annuleren afspraak
Als je de afspraak voor privé of coachingsles wilt afzeggen,  dan kan dit alleen binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak geannuleerd worden, daarna wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

Reacties van cursisten

Scroll to Top
Scroll naar top