Yogalessen in het park

Met ingang van 1 juni, Tweede Pinksterdag, starten we met buitenlessen in Burgmeester in ’t Veldpark in Zaandam, zie plattegrond.
1 juni = vol

Deze les begint om 10.00 uur tot 11.15 uur (kun je nog even lekker uitslapen in je extra lange weekend!). Na 1 juni starten we met een lesrooster waarin ochtend en avondlessen opgenomen zijn. We hopen dat dit veel mensen aanspreekt en dat we weer kunnen genieten van persoonlijke lessen en contacten. Graag wel reserveren, zie hieronder.

Uiteraard moeten we ons wel houden aan de wettelijke coronaregels. Dit houdt in dat we de lessen geven met een minimum van 5 deelnemers en een maximum van 15. Meer mag niet van Gemeente Zaanstad. Ook zorgen we met elkaar ervoor dat er een afstand van 1,5 meter wordt gehandhaafd en dat je zelf je spullen meeneemt.

Als je geen mat hebt kun je matten en accessoires bij ons bestellen, zie de download button onderin deze tekst.

 

Heerlijke yoga lessen in de buitenlucht.

Aanmelden voor de lessen (ook Pinksterdag):
Omdat er door de gemeente een maximum wordt gesteld aan deelnemers hebben we de mogelijkheid gecreëerd op de website (Homepagina knop bovenin: “Reserveer hier je les”) om een reservering te maken. Zo kun je zien hoeveel mensen zich al hebben aangemeld en kun je jezelf toevoegen aan de les. Je moet dan wel eerst jezelf eenmalig registreren met je mailadres en een wachtwoord. Daarna kun je in de agenda jezelf voor de les aanmelden. Als je niet kunt komen kun je zelf een wijziging aanmaken door voor een andere datum te kiezen of helemaal niet te komen. Op deze manier kan iemand anders op jouw plek, dus graag wel afmelden als je niet kunt komen.

Niet-leden die zich willen aanmelden:
Ook niet-leden kunnen zich registreren met een account. De procedure is verder hetzelfde als bij de vaste leden, behalve dat voorafgaand aan de les de bijdrage van € 15,00 overgemaakt moet worden op: NL23 RABO 0132040794 ten name van De Yogapoort, o.v.v. ‘losse les, je naam, lesdatum’. Op deze manier ondersteun je onze studio in deze lastige coronatijd. Alvast onze dank hiervoor.

Praktische informatie:
* Meld je vooraf aan voor de les, zodat je weet dat er plaats is voor je (min. 5, max. 15 mensen);
*. Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
* Geen handen geven, geen knuffels ook al heb je elkaar lang niet gezien;
* Neem je eigen mat mee, een handdoek, een kussentje en een flesje water;
* Draag laagjes kleding en denk bij zonnig weer aan zonnebrand/zonnebril;
* Verzamelen: in de grote cirkel van het park, parkeren aan de parallelweg Heijermansstraat. Fiets kan je meenemen naar de plek;
*. Kom op tijd, wees minimaal 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig om je te installeren;
*. Verlaat na de les weer zo snel mogelijk het veld;
* De les kan alleen doorgaan bij droog en redelijk weer.
Twijfel je? Stuur een WhatsApp naar Marcelle tot 10 min. voor de les: 06-10808030 of kijk op de site;

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top