Word jij onderdeel van De Yogapoort community?

Zoek jij een plek om je spirituele kunde en kennis over te brengen? De Yogapoort heeft zich tot doel gesteld om meer te zijn dan een Yogasstudio. We willen een plek zijn waar mensen graag komen en terecht kunnen voor verschillende activiteiten in lijn met de yogafilosofie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld meditatie, mindfulness, coaching, klankschaalconcerten, massage of acupunctuur. Heb jij iets op dit gebied te bieden en wil je je aansluiten bij een groeiende community? Het is voor ons wel van belang dat je aanbod op een kwalitatief hoog niveau staat.

We gaan er in eerste instantie vanuit dat je je eigen klanten weet te bereiken. Daarnaast kan je gebruik maken van ons netwerk, de website en communicatiekanalen. 

Alle genoemde tarieven zijn per dagdeel en exclusief BTW:

DagenGrote lesruimte/studioKleine lesruimte*
Ma. t/m vrijdag€ 60,–€ 35,–
Zaterdag€ 70,–€ 45,–
Zondag€ 70,–€ 45,–

Deze kosten zijn exclusief € 15,00 schoonmaakkosten (zie algemene voorwaarden).

Deze prijzen zijn voor docenten/ZZP’ers. Voor bedrijven gelden andere prijzen. Neem hiervoor contact op met Eric Pol: 06-41281174.
Het is mogelijk om op geregelde basis de ruimten af te nemen. 

De te huren dagdelen zijn als volgt opgesteld:

Maandag t/m zondag:
dagdeel 1      08.00 – 12.00 uur
dagdeel 2      13.00 – 17.00 uur
dagdeel 3      17.30 – 22.00 uur

*Indien er les is in de grote lesruimte kan er geen gebruik gemaakt worden van de kleedruimte. De kleine lesruimte heeft een eigen opgang en entree.

Grote lesruimte/yogaleszaal:

In deze yogastudio waan je je in een hele andere wereld. Je vindt er rust, ruimte in de met warme kleuren liefdevolle ingerichte omgeving.

De lesruimte is 12,50 mrt x 8 mtr= 100 m2, Sfeervolle wandverlichting en verlichte nissen geven een intieme sfeer. Er is plek voor maximaal 25 mensen tijdens yoga/bewegingsworkshops. Als je de ruimte wilt huren voor lezingen, cursussen of andere workshops kunnen er meer mensen aanwezig zijn. De zaal heeft dakramen wat prachtig, zacht en diffuus licht geeft. Er is airco voor de warme dagen en infrarood verwarming voor de koude dagen. Je kunt gebruik maken van onze gezellige kleed- en zitruimte. Ook is er een keuken en een eigen toilet. Wil je meer weten over het huren van onze studio, maak dan een afspraak met Eric Pol om kennis te maken en de ruimten te komen bekijken: 06-41281174.

Impressie van de grote lesruimte / studio

Kleine lesruimte/praktijkruimte:

Deze ruimte is 9 x 4 meter. Je kunt in deze sfeervolle en intieme ruimte lesgeven aan kleine groepjes of individuele lessen. Het is geschikt voor yoga, mindfulness en voor soortelijke disciplines. Ook een fijne ruimte voor acupunctuur, homeopathie e.d.. De ruimte wordt zonder massagetafel of behandeltafel aangeboden. Het is ook mogelijk om op vaste basis 1 of meer dagdelen in de week te huren. De praktijkruimte heeft een eigen opgang, zodat je niet door de yogazaal hoeft om naar deze ruimte te gaan. Vraag meer informatie en een rondleiding aan bij Eric Pol: 06 -‭ 41 28 11 74‬.

Impressie van de kleine lesruimte / praktijkruimte

Kleedruimte/ontspanruimte:

De kleedruimte/zitruimte is 4,50 x 7,50 meter. Prettig en gezellig ingericht om je om te kleden of gezellig een kopje thee te drinken.

Impressie van de kleedruimte/ ontspanruimte